GTA 5 stabileste noi recorduri

GTA 5 (Grand Theft Auto 5) este unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului 2013. Produs de Rockstar Games, GTA 5, a fost lansat la mijlocul lunii septembrie, pentru Ps si Xbox.

Lansarea acestui joc a demonstrat inca o data ca industria de gaming este in continua asccensiune, stabilind noi recorduri.

Unul dintre recorduri este ca in primele 24 de ore de la lansare, au fost vandute peste 10 milioane de exemplare, cu vanzari de 800 de milioane de dolari. GTA 5 a reusit sa doboare ultimul record, stabilit de Call of Duty: Black Ops 2, care in primele 24 de ore a vandut in valoare de 500 de milioane de dolari. Asadar, GTA 5 este cel mai vandut joc de pe piata de gaming, in momentul de fata.

Alt record este cu privire la costurile pe care le implica realizarea acestui joc. Bugetul alocat pentru realizarea jocului este comparat cu bugetul alocat pentru productia unui film de succes. Bugetul a fost stabilit la suma de 266 de milioane de dolari.

Partea mai amuzanta este ca GTA 5 se poate juca doar pe Xbox sau Ps. Si ce te faci daca nu ai un Ps sau un Xbox? Iti achizitionezi unul si uite asa cresc si vanzarile la Xbox si Ps. Voi ce ziceti? Merita sa cumparati jocul?

GTA-image-1

Leave a comment